Necessites un antivirus? Utilitza’n un de gratuït per ús personal!!!

Introducció: És indispensable tindre un antivirus actualitzat a l’ordinador especialment si aquest es connecta habitualment a Internet. D’antivrus n’hi ha un munt, però molts d’ells són de pagament; en canvi n’existeixen uns quants de gratuïts per a ús personal que poden cobrir les nostres necessitats bàsiques.

Objectiu: mantenir el nostre ordinador protegir per un bon antivirus, que es vagi actualitant gratuïtament

Important: un antivirus que no estigui actualitzat no és un antivirus, per tant és important usar-ne un i que es vagi actualitzant

Opcions: N’hi ha vàries, però jo en destacaré dues que en alguna versió d’ells he provat satisfactòriament al meu pc, tot i que el Avast segurament carrega menys el pc, però l’avg potser té més funcions…
Avast Free : un molt bon antivirus gratuït per a ús personal, amb versions de pagament encara amb més funcions. A la pàgina de descàrrega heu de seleccionar la versió Free.
Avg 2011 Free: un altre molt bon antivirus gratuït per a ús personal, amb altres versions de pagament amb més funcions. Heu de seleccionar antivirus Free Edition.

Qui vulgui saber més: No cal oblidar però que existeixen altres opcions disponibles com Microsoft Security Essentials, Panda Cloud Antivirus, ClamWin,…. En aquest link (i el mateix en català) podeu trobar un article on parla sobre els considerats millors antivirus gratuïts.

Doncs vinga, ara ja podeu gaudir d’un bon antivirus gratuïtament, si ja en tens un i se’t caduca o el vols reemplaçar, pensa a desinstal.lar el vell abans de posar el nou.

No comments yet

Deixa un comentari