Tens el PC net de software maliciós? Comprova-ho amb un soft elimina malware!

Introducció: com ja hem comentat en alguna entrada anterior és recomenable tenir un antivirus al nostre ordinador per evitar l’entrada de virus (link anterior antivirus), però a l’ordinador se’ns poden instal.lar codis (programes) maliciosos per realitzar accions no desitjades al nostre ordinador (malware: veure a wikipedia).

Objectiu: usar un software que analitzi el nostre ordinador a la recerca d’aquests tipus de softwares i els elimini si és necessari.

Comentari: aquest tipus de programa no són un antivirus, aquests continuen sent necessaris. Aquests programes busquen altres tipus de contaminació existent al nostre ordinador.

Proposta: Existeix un software anomenat MalwareBytes que s’encarrega d’aquesta tasca (gratis per a ús personal), i que podeu descarregar des de vincle descàrrega. [Aneu al principi de la pàgina i clickeu sobre Download Now)

Pantalla MalwareBytes

Pantalla MalwareBytes

Com funciona:

1. Descarrega el software;
2.Executa la instal.lació;
3. Executa el Software;
4. En la pantalla d’arrancada pots escollir entre “Realitzar una anàlisi ràpida”, “Realitzar una Anàlisi Completa”, “Realitzar una anàlisi instantànea”
5. Prova l’anàlisi ràpida i fa una bona escanejada al sistema (triga uns minutets), quan tinguis més temps pots deixa el sistema treballant amb l’anàlisi completa.

Un cop executat aquest programa i si tens un antivirus actualitzat, el teu ordinador es trobarà més net i segur!!! I per cert, si teniu el windows en català trobareu la interficie (pantalles) del programa en català.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: