Google Chrome, un navegador de pàgines web, rapidíssim, senzill i en català! Prova’l!

Introducció: Qué és un navegador web? Un navegador web és el programa que usem per navegar per internet i visualitar-ne les pàgines. El més conegut i usat és el Internet Explorer (que ve per defecte amb el Windows) i usa la majoria. En aquest post us presentem el Google Chrome, un navegador alternatiu a l’Internet Explorer lliure fabricat pels noi@s de Google.

El Google Chrome és un navegador dels més ràpids del mercat tant en el moment d’arrancar com a l’hora de visualitzar pàgines web, i en la última versió fins it tot podem visualitzar arxius pdf en el mateix navegador.

Com aconseguir-lo: visita aquest enllaç per poder-te descarregar aquest programa (versió Windows), i poder començar a treballar amb ell. Un cop en aquesta pàgina prem sobre el botó “Baixa Google Chrome” i segueix les instruccions per a instal.lar-lo i prova’l.

Comentari: Jo uso aquest navegador habitualment, el trobo més ràpid i funcional que el internet explorer, i funciona molt bé en la gran majoria de pàgines encara que en alguna pàgina no funciona del tot correctament i hauràs d’usar un altre navegador com l’internet explorer, encara que cada vegada passa menys.

Aquest navegador no és cap novetat al mercat, ja que fa uns anys que està disponible, però encara sovint em trobo força gent que em comenta que el desconeix, és per això que aprofito aquest post.

Anuncis

3 comments so far

 1. Trugeria on

  La funció de guardar les contrasenyes està activada, SI SI SI, activada.

  El Google Chrome NO guarda les contrasenyes.
  Per tant és totalment inútil. No serveix per res. Et fas un fart d’escriure contrasenyes. És una merda. A més a més guarda molts i molts MB de porqueria a la memòria cau.

 2. Trugeria on

  La funció de guardar les contrasenyes està activada, SI SI SI, activada.

  El Google Chrome NO guarda les contrasenyes.
  Per tant és totalment inútil. No serveix per res. Et fas un fart d’escriure contrasenyes. És una merda. A més a més guarda molts i molts MB de porqueria a la memòria cau..

  • joanramonsola on

   Hola,
   La veritat és que no uso mai aquesta funció tot i la seva evident practicitat.
   He trobat aquest enllaç que indica com configurar aquest punt, encara que tu ja menciones haver-ho fet.
   Al no usar-la he buscat a la web comentaris i he trobat aquest enllaç que he traduït al català on hi ha una multitud de persones comentant la mateixa incidència, així doncs aquesta deu ser una limitació de Google Chrome i m’estranya que no ho hagin esmenat. Estarem alerta per si esbrinem informació addicional.
   De totes maneres, també et recomano provis el Firefox 4, que ja vàrem mini presentar en aquest altre enllaç i actualment l’estic usant molt satisfactòriament.
   Salutacions i gràcies


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: