PDF Creator. Vols crear un pdf de qualsevol document, fotografia,… és senzill

Introducció: En ocasions ens agradaria crear documents en el format PDF. Aquest és un format que pràcticament tothom pot treballar i no necessita tindre el programa en que hem creat els documents per poder-ho veure.

Ojectiu: Poder convertir qualsevol document del nostre sistema a format PDF.

Com funciona: doncs molt senzill, instal.lem el programa ( es pot descarregar de Enllaç de softcatalà en català o enllaç de PDF Creator), i es crearà una impressora al nostre ordinador anomenada PDF Creator; llavors quan tenim qualsevol document obert, l’enviem a imprimir a aquesta impressora i seguim els passos per poder guardar el document en format pdf en la carpeta que volguem.

Comentaris:

  • Aquest sistema ens permet enviar diferents documents seguits, i anar-los guardant en una cua per llavors imprimir-los tots junts en un sol fitxer pdf. També a través de l’entorn original del programa podem anar-hi afegint documents per després imprimir-se en un fitxer pdf tot junt (enllaç).
  • També es pot protegir els documents amb contrasenya per tal que no puguin ser modificats pels receptors del nostre fitxer (enllaç)
Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: