GMail correu electrònic Google gratuït … saps tot el que s’hi pot fer fàcilment…

Introducció: Existeixen molts correus electrònics gratuïts Hotmail, Yahoo, GMail, … però per mi el més pràctic, amb una interficie més senzilla, funcionalitats i espai que disposes el que més m’agrada és GMail de Google

Objectiu: Conèixer les funcionalitats principals de GMail accessibles a tots els usuaris

Com: Senzill, visitant una pàgina on Google presenta de forma molt senzilla totes les operacions que s’hi poden fer. Podem visitar el vincle original en castellà, o bé la seva traducció al català.

En aquestes pàgines a través de trucs per diversos nivells simulant cinturons de karate et va exposant diferents funcionalitats que pots utilitzar, des de senzilles com l´ús de marques per recordar els missatges més rellevants, o decorar el teu entorn fins a utilitats més complicades com crear el teu propi gmail amb el teu domini o usar diferents adreces en la mateixa bústia (link a betes i cliks on ho comenta).

Podríem dedicar diversos posts a exlicar cadascuna d’aquestes funcions, i ja ho anirem fent per algunes d’elles, però d’entrada ja deixem l’índex de possibilitats.

En Vull Un: Encara no tens una compte de GMail però el que has vist t’ha fet pensar de crear-ne una? Clicka aquí per crear-te’n una! I recorda tindràs al voltant de 7Gb d’espai disponible!

Vols sincronitzar-lo amb outlook (segueix l’enllaç)

Vols treure més profit de Google (segueix l’enllaç)

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: