GMail correu electrònic Google gratuït … saps tot el que s’hi pot fer fàcilment…

Introducció: Existeixen molts correus electrònics gratuïts Hotmail, Yahoo, GMail, … però per mi el més pràctic, amb una interficie més senzilla, funcionalitats i espai que disposes el que més m’agrada és GMail de Google

Objectiu: Conèixer les funcionalitats principals de GMail accessibles a tots els usuaris

Com: Senzill, visitant una pàgina on Google presenta de forma molt senzilla totes les operacions que s’hi poden fer. Podem visitar el vincle original en castellà, o bé la seva traducció al català.

En aquestes pàgines a través de trucs per diversos nivells simulant cinturons de karate et va exposant diferents funcionalitats que pots utilitzar, des de senzilles com l´ús de marques per recordar els missatges més rellevants, o decorar el teu entorn fins a utilitats més complicades com crear el teu propi gmail amb el teu domini o usar diferents adreces en la mateixa bústia (link a betes i cliks on ho comenta).

Podríem dedicar diversos posts a exlicar cadascuna d’aquestes funcions, i ja ho anirem fent per algunes d’elles, però d’entrada ja deixem l’índex de possibilitats.

En Vull Un: Encara no tens una compte de GMail però el que has vist t’ha fet pensar de crear-ne una? Clicka aquí per crear-te’n una! I recorda tindràs al voltant de 7Gb d’espai disponible!

Vols sincronitzar-lo amb outlook (segueix l’enllaç)

Vols treure més profit de Google (segueix l’enllaç)

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: