Vols fer la compra al super al lloc més barat? Prova Carritus!!!

Objectiu: poder realitzar la nostra compra al super en el lloc més econòmic disponible.

Descripció: Accedeix al web Carritus.com i podràs accedir a les diferents formes d’utilitzar aquest sistema. Bàsicament quan accedeixes podràs començar a comparar de 3 formes:

  1. Fent una entrada ràpida i donant d’alta els productes que vols comparar. Útil si vols comparar pocs productes (Anomenat Compra Rápida a la pàgina principal)
  2. Donant-te d’alta a carritus i creant una llista perque et quedi guardada (Anomenat Lista Guardada a la pàgina principal)
  3. Donant-te d’alta a cartitus i important una llista d’algun altre super on estiguis comprant com Caprabo, Carrefour,.. (Anomenat Importar Lista a la pàgina principal)

Si uses la llista ràpida i no estàs donat d’alta, et demanarà el codi postal per acostar les propostes als supers i preus disponibles a la teva zona geogràfica!

Comentaris: Segons els comentaris publicats a diferents mitjans de comunicació (veure enllaç), el sistema pot arribar a partir la teva llista per comprar en diferents centres i pot arribar a suposar un 40% d’estalvi en la compra (suposo que és un cas una mica exagerat!) Podem trobar també un enllaç sobre el tema al blog d’Espai Internet de TV3.

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: