És ràpida la teva ADSL com esperaves? Comprova-ho!!!

Objectiu: saber quina és la velocitat real de la nostre ADSL o connexió a Internet

Com Fer-ho: doncs molt senzill, connecta’t a la pàgina speedtest.net i prem sobre el botó “Begin Test” (sota fons blau), espera una estona i et donarà els resultats. La part més important per la baixada de dades és el resultat Download, que és la velocitat de descàrrega; aquesta hauria de ser similar a la que tenim contractada encara que habitualment serà més baixa!

Aclariments:
. La pàgina speedtest.net et suggerirà un escaneig previ per cercar errors del windows, en el meu cas no ho he executat (no sé que fa) i he anat directe al test
. Les operadores no estan obligades a donar el total de la velocitat contractada (crec que han d’assegurar tan sols el 10% o el 20% de la velocitat).
. Les linees ADSL són asíncrones, això vol dir que la velocitat de baixada (Download) no és igual que la de pujada (upload) i normalment la de pujada és 10 o més vegades més lentes que les de pujada!

Si et ve de gust: Si has executat el test, ens agradaria saber la teva valoració del resultat; si vols contesta a l’enquesta que trobes en aquest mateix blog! I si et ve de gust deixa’ns un comentari o posar un rating a aquesta entrada!


Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: