FourSquare: Una altra xarxa social per compartir…informació sobre llocs,espais,…

Objectiu: aquesta és una xarxa social que ens permet compartir  informació sobre llocs (restaurants, parcs, gimnasos,…) de forma que quan ens trobem en un lloc, amb el mòbil fàcilment podem veure quin tispus de serveis tenim a prop i quina opinió en tenen els usuaris. I molt més!

Com fer-ho: Per començar a usar-ho t’has de donar d’alta a FourSquare, i donar d’alta un perfil. A partir d’aquí el més recomenable és baixar-se una aplicació pel mòbil per usar-lo. I aquí ve la gràcia: engegues el teu mòbil i arranques l’aplicació, aquest automàticament detecta la posició (per l’antena de telefonia o GPS) i et mostra tots els llocs registrats de que disposa [la veritat és que ja n’hi ha molts més dels que em pensava] i pots anar veient els comentaris,recomanacions,…

Comentari: Era bastant reaci a aquesta xarxa pensant que amb Facebook i Twitter ja n’hi havia una bona tria, però la veritat és que sembla una aplicació força pràctica i que segons com la usis no ha d’envaïr tant la pròpia intimitat com semblava.
Per a cada lloc que anem podem fer un check-in (visita) o deixar un consell, i a partir d’aquí pots anar millorant la teva posició en la xarxa i fins i tot aconseguir avantatges en diversos locals… bé a partir d’aquí ja és cadascú, però és interessant de provar!

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: