Relaxació al escriure en l’ordinador … OmmWriter (Vendre Silenci)

Objectiu: aconseguir estar escribint davant de l’ordinador sense rebre cap interrupció (ni mail, ni twitter, ni facebook,…) mentre escribim en un fons de pantalla preparat per transmetre tranquilitat amb música relaxant en un editor de textes propi.

Descripció: En aquest article del diari El Pais, els creadors ens expliquen perque han creat aquest sistema i quines sensacions dona a l’usuari, defineixen aquest software com “Vendre Silenci” que ens permeti tornar a estar davant d’una pantalla sense interrupcions i augmentar la nostra concentració i productivitat.

Com aconseguir-ho: Només s’ha d’accedir a la web d’OmmWriter i accedir a la pàgina de descarregues clicant l’opció de descarregar que ens enviarà un e-mail per començar la descàrrega i ja instal.lar l’aplicació. El sistema té una versió gratuïta i si encara voleu més es pot accedir a una versió millorada de pagament.

Com funciona: Un cop instal.lat, el progrma queda en superposició a tots els altres programes i es pot interactuar directament amb la màquina sense interrupcions.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: