Vols accedir a dues comptes de Gmail des de la mateixa pantalla del navegador?

Objectiu: Que les persones que utilitzen més de 1 compte de Gmail (per exemple una personal i una professional) puguin des de la mateixa pantalla de GMail canviar d’una compte a l’altre sense haver de sortir d’una compte i entrar a l’altre.

Descripció: Per tal d’activar aquesta funció hem d’activar una funció de Google anomenada Multiple Sign-in (Multiples conexions); a partir d’aquell moment, a la part superior dreta de Gmail (a l’esquerra de configuració) ens apareixerà el nom de l’usuari conectat i l’opció per entrar amb un altre nom. A partir d’aquell moment ja podem anar alternant fàcilment d’un a l’altre.

Restriccions: Google avisa que aquesta funció no funciona bé per altres serveis de Google (com Picasa) que tindran en compe el primer, també menciona que pot tenir problemes si uses funcions del calendari offline (Descarregat al PC) i que la funció no és encara disponible per a versions per telèfons mòbils.

Si la drescripció i la funcionalitat us interessen, us adjunto aquest enllaç en anglès on menciona com configuar-ho i aquest altre enllaç amb la seva traducció al català! Ja em direu que tal!!!

Comentari: Hi ha una altra forma de fer-ho consistent en configurar cada compte en passar mails a una altre automàticament i gestionar-ho centralitzat, i té avantatges i desavantatges sobre aquest, però és més difícil de configurar i “barreja” les diferents comptes. Un altre dia potser ho comentem!

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: