Utilitzes diferents xarxes socials? Vols Gestionar-les des d’un sol lloc?

Objectiu: poder utilitzar les principals xarxes socials des d’un únic punt i així poder llegir o escriure de totes d’elles d’una sola vegada sense haver d’anar entrant a diferents pàgines web i poder escriure una entrada a varies d’elles al mateix temps.

Descripció: Existeixen diverses aplicacions que poden realitzar aquesta funció, dues de les més conegudes són Tweetdeck i Seesmic, que permeten realitzar aquestes funcions tant des de la mateixa web, com des d’un programa que podem instal.lar a l’ordinador o des de diversos dispositius mòbils. (Tweetdeck està considerant ser adquirida per Twitter per uns 50 millions d’euros)

Com fer-ho: En aquesta entrada ens centrarem en la versió Desktop (per executar al PC) d’aquest sistemes:

Seesmic DesktopSEESMIC: Per obtenir-lo accedeix a aquest enllaç i descarrega’l. Un cop instal.lat tant sols s’han d’anar donant d’alta les diferents comptes que vulguis o tinguis, introduïnt els teus comptes i contrassenyes.

Com veureu a l’esquerra  apareixerà un menú amb les diferents xarxes socials i les opcions, i s’aniran obrint columnes per veure el contingut seleccionat.

Aquest programa en concret l’estic utilitzant i n’estic força content per la facilitat d’ús que té i la forma senzilla de funcionar.

A la part superior teniu un recuadre en blanc on posar el text que volgueu posar, i podeu seleccionar les comptes en que voleu publicar-ho.

TweetDeck DesktopTWEETDECK: Per obtenir-lo accedeix a aquest enllaç i descarrega’l. Instal.la’l i un cop instal.lat el funcionament és molt similar a l’explicat anteriorment, però el layout i funcionament és una mica diferent.

Com esmentava l’operativa és molt semblant a l’anterior al haver de donar d’alta les comptes,…. però en provar-lo vaig trobar més flexible el intercanvi de columnes,… en el Seesmic que en el Tweet Deck, però això sí que és només una opinió!

El que tenen en comú ambdos programes és que tots poden gestionar al mateix temps xarxes socials com Facebook, Twitter, Linked-In, FourSquare i d’altres.

I recordeu, si no voleu instal.lar cap programa, també podeu accedir a aqeustes funcions des del mateix navegador (Seesmic, Beta en TweetDeck) i fins i tot podeu utilitzar-ho des de dispositius mòbils, però això serà un altre dia… Aquesta entrada m’ha quedat una mica més llarga de lo habitual, però no sabia com resumir-ho més… Això si, que jo sapiga de moment només existeix la versió en anglès, però és molt sencill d’entendre!

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: