Google millora l’experiència de cerca! Afegeix el Botó +1 (=Facebook m’agrada) a les cerques…

Objectiu: Quan realitzem una cerca a Google els resultats són indexats a través d’un algoritme propi d’aquest cercador. Pròximament Google permetrà a cada usuari votar pels enllaços que els hi agraden amb un simple click, i així quan veiguem les cerques poguem veure l’opinió dels usuaris sobre aquest enllaç!

Descripció: Aquest sistema està en fase experimental i només estava als Estats Units (veure enllaç), però ara ja és accessible als usuaris que ho desitgin apuntant-se a una versió experimental de Google.

Com usar-ho: S’ha d’accedir a aquest enllaç de Google´(estant ja conectats amb una compte de Google [p.e. GMail]) i fer click a “Join This Experiment” al anomenat +1 Button. Segons anuncia la web, al cap d’uns minuts ja estarà disponible aquesta funcionalitat en les cerques que es facin amb el navegador (IExplorer,Firefox,Chrome,…) en que t’has donat d’alta.

Com funciona: En aquest enllaç trobarem una informació clara i concisa de com funciona aquest sistema

Doncs bé, si a algú li interessa, ja pot començar a provar… jo m’ho estic pensant, però el sistema pot ser d’allò més interessant quan tothom i estigui ja connectat, això sí, si l’aposta li surt bé a Google… i als usuaris ens convenç!

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: