Descarregues Videos que els reproductors habituals no poden veure? Prova VLC

Objectiu: Conèixer un dels programas de reproducció de video més complets del mercat i que permet visualitzar la majoria de formats de video existents, a part de també música,..

Descripció: Es tracta del programa VLC de l’organització VideoLan, que han creat aquest programa open source (de codi obert) realment molt extés i usat al voltant del món.

Com aconseguir-lo: Has d’accedir a la web de VideoLan, i des d’aquesta mateixa pàgina prèmer el botó per descarregar aquest software per tot seguit instal.lar-lo com qualsevo altre. Aquest programa també el podeu a softonic, però en aquesta web hi trobeu una versió anterior.

Hi és en català?: si, existeix en català. Tal i com mencionat per SoftCatalà, aquest s’instal.larà amb l’idiome del vostre sistema operatiu, però anant Settings-Preference-Interface i Language ho podeu canviar a l’idioma que volgueu!

Com Funciona? és molt senzill, com qualsevol altre reproductor, quan instalem ens permetrà associar els tipus de fitxers que volguem i quan els obrim s’obrirà el programa automàticament, o bé, no associem i primer arranquem el programa i després obrim el fitxer que volguem visualitzar.

Vinga, endavant que pràcticament no hi ha video que se li resisteixi!

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: