Nous Ordinadors ChromeBook basats en el nou sistema operatiu de Google… els vols conèixer?

Objectiu: conèixer els nous ordinadors (netbooks) basats en el nou sistema operatiu desenvolupat per Google (ChromeBook). 8 segons és el temps necessari anunciat per Google per arrancar l’ordinador.

Descripció: aquest sistema operatiu es basa en un principi de funcionament diferent a altres sistemes operatius (com Windows, Mac o Linux) i la principal diferència és que el programa instal.lat en l’ordinador és mínim i la majoria d’aplicacions funcionen directament des del núvol (la web). Malgrat això Google informa que algunes de les aplicacion són funcionals encara que estiguem desconectats d’Internet, de totes maneres és potser el primer ordinador pensat per treballar bàsicament des de la web.

Característiques principals (enllaç de Google):

 • Temps d’arrancada de 8 segons!!!!
 • La configuració de cada usuari queda guardada a Internet, per tant a qualsevol ordinador basat en Chrome book el podrem utilitzar com si fos el nostre tan sols entrant el nostre codi d’usuari i contrassenya
 • Facilitat d’actualitació. Ho fa automàticament i el volum de programa a mantenir és molt més petit.
 • Google informa que el sistema disposa d’alta seguretat contra virus,…

Està disponible? Des de la web de Google, actualment el sistema ens dirigeix a una pàgina de PixMania (venedor d’electrònica on-line) on hauríem de poder comprar equips basats en aquest sistema operatiu, però fins el moment no n’hi he trobat. Si però que existeix un enllaç a la botiga amazon per la versió americana amb preus que oscil.len dels 350$ als 499$. Els dos primers fabricants a oferir aquests productes són marques conegudes com Samsung i Acer, però el preu no sembla de moment molt diferent (o finst i tot més cars) que altres sistemes basats en sistemes operatius com Windows 7 Starter.

Vols llegir més informació comparativa? Llegeix aquest article de la revista cnet news on compara aquests aparells amb altres netbooks i algunes tabletes…

Anuncis

2 comments so far

 1. Nuvoldebits on

  interessant, molt interessant!

  • joanramonsola on

   Si, però de moment només estan a la venta a USA, a veure quan arriben a Europe!!!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: