T’agradaria conèixer un editor de video lliure i potent? Prova VideoSpin by Pinnacle

Objectiu: Donar a conèixer VideoSpin de Pinnacle, un editor de video gratuït desenvolupat per una de les comanyies de referència en l’edició de video amb moltíssims productes professionals.

Descripció: VideoSpin és un senzill editor de video pensats per usuaris personals sense gaire necessitats professionals, fàcil d’utilitzar per crear pel.lícules amb els nostres videos de forma senzilla i ràpida. Aquí podeu trobar la web del programa, on a la dreta mateix trobareu un botó que posa descarrega VideoSpin per descarregar-lo al vostre PC e instal.lar-lo.

Aquest programa està catalogat entre els millors de la seva categoria en diverses webs de descàrregues de programes, tant pels responsables de les seccions com pels usuaris, i la principal limitació és que l’ús d’una serie de codecs (programes per grabar els videos en diferents formats de fitxer) tenen una durada de 15 dies. Malgrat tot, 2 d’aquets codecs, poden ser usat sense cap limitació, i sempre es pot usar un convertidor de video extern per convertir-ho si es necessita.

Vinga, els amants del video ja teniu una altra gran eina per provar! En aquest enllaç podreu accedir a l’ajuda web del producte en castellà i en aquest altre enllaç podeu trobar una ajuda per principiants en anglès!

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: