Estat del transit a Catalunya a Google Maps Actualitzat cada 5-10 minuts!

Objectiu: saber l’estat del trànsit abans de sortir a la carretera amb la utilitació d’una aplicació gratuïta, sencilla i fàcilment accessible (web o des de mòbil) per les nostres carreteres. Un cop més, Google es troba al darrere d’aquest servei!

Com usar-ho: doncs és molt senzill, tan sols s’ha d’accedir a maps.google.cat, situar en el mapa el lloc per on hem de viatjar i seleccionar en les capes (Veure imatge – Quadret Vermell) que aparegui la informació del trànsit al mapa. Veure imatge inferior:


Com podeu veure, apareixeran totes les carreteres de les que hi hainformació amb l’estat del transit, amb una petita llegenda a la part inferior esquerra amb el significat de cada color que apareix a la carretera

Doncs vinga, a gaudir-ne i a recordar que és accessible tant des de l’ordinador com des del mòbil

Més informació: Aquesta utilitat estava disponible a USA des del 2008 i recentment ha estat ampliada a 13 països europeus més, gràcies a aquest article del diari Ara he sabut d’aquesta funcionalitat i us l’he informat en el blog! En aquest altre enllaç podeu entrar l’entrada oficial de Google informant d’aquesta utilitat traduïda al català!

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: