Interessants Alternatives gratuïtes al paquet ofimàtic Office 2010 … No t’ho perdis!

Objectiu: Conèixer diverses alternatives al paquet ofimàtic Office 2010 especialment per a usuaris particulars o sense unes necessitats de funcionalitats molt elevades.

Descripció: Diverses aplicacions disponibles en el mercat, ens permet treballar o bé des de la web o bé des del nostre mateix ordinador amb diversos paquets informàtics de software lliure per realitzar les tasques més quotidianes o habituals de la mateixa forma que Office 2010. Addicionalment en els sistemes basats en web, ens permet treballar de forma col.laborativa entre diferents usuaris.

Opcions a considerar:

. Microsoft Office Web Apps … utilitzar aplicacions de l’Office directament des de la web, podent compartir i descarregar

. Google Docs … utilitzar docs de google (compatibles Office) podent compartir i descarregar

. Microsoft Office 2010 Starter … versió mini d’Office amb Word i Excel reduïts, no es pot comprar, només disponible en alguns equips nous, especialment net pc’s

. Open Office … alternativa gratuïta similar al paquet de Microsoft Office. Per la majoria d’usuaris n’hi ha més que prou, però pel moment no acaba d’arrancar el vol del tot!

Més Informació: per qui vulgui més informació, us recomano aquest sensacional article escrit en català (per l’empresa Formació Sielarts Informàtica)  on enumera i descriu molt millor cadascuna de les opcins esmentades en aquesta entrada de blog.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: