Necessites Traduïr Un Document Sencer (Office, PDF,…) – Doc Translator!

Introducció: fa un temps vàrem presentar una entrada al blog on presentavem diferents traductors en línia en català. Avui anem un pas més enllà!

Objectiu: disposar d’una utilitat que ens permeti traduïr qualsevol document d’una llengua a una altra, sense limitació de tamany, acceptant pràcticament qualsevol format,…

On line Doc Translator

Com s’utilitza: d’una forma molt senzilla, tan sols has d’accedir a aquest enllaç onlinedoctranslator.com i prèmer el botó del final de la pàgina anomenat “Start Document Translator”, llavors apareixerà una pàgina com la mostrada en la imatge, i només hauràs de seleccionar quin tipus de fitxer vols traduïr. El sistema et demanarà per executar un programa jav i després el fitxer que vols traduïr i de quin a quin idioma; en acabar trobaràs un fitxer en la mateixa carpeta amb el document traduït.

Comentari: segons informa en la web, els creadors mencionen que no guarden cap informació dels documents traduïts, ja que aquesta és enviada i traduïda per les APIs de Google segons les seves normes de privacitat. Aquesta aplicació informa en la web que usa les funcionalitats de Google translator per a realitzar les tasques de traducció.

Agraïments: Vaig conèixer aquesta utilitat gràcies a aquest enllaç pertanyent a el bloc “La Mongetera” per isidreb

 

4 comments so far

 1. Gerard on

  Hola, sabeu si la traducció la fa a través de l’API del “Google Translator”? Ho dic per saber el nivell de qualitat de la traducció. En general, m’ha funcionat mesclant el Google Translator i el traductor de Bing, ja que cadascun d’ells té les seves virtuts i els seus defectes.

  Salut!

  • joanramonsola on

   Si Gerard! Segons la web mencionen que usen las Google Translate API.
   Esperem que et sigui útil, gràcies!

 2. Pons on

  me’l guardo, mai se sap quant pot anar bé


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: