Necessites una xarxa Wifi i no en tens cap a l’abast ??? Prova amb el mòbil

Introducció: moltes vegades ens podem trobar amb el portàtil o algun aparell que volem conectar a Internet, però on ens trobem no hi ha cap xarxa Wifi disponible…

Objectiu: Utilitzar el nostre mòbil com a base Wifi, de tal manera com quan connectem el nostre ordinador a través de qualsevol altre wifi.

Qué necessitem: Un equip que connectar a Internet, i un mòbil amb connexió a Internet contractada amb el proveïdor de telefonia (es recomana revisar quina connexió a internet tenim contractada amb el nostre operador, els Mb i el cost,…per evitar sorpreses)

Com Funciona: el funcionament varia una miqueta segons el sistema operatiu del telèfon mòbil que utilitzem, i en aquesta entrada mostrarem com fer-ho per a 2 dels sistemes més populars, l’IOS de l’IPhone i l’Android de múltiples fabricants:

IPhone: És el més senzill de tots, ja que aquesta funcionalitat ja la disposa de serie en el seu dispositiu, tan sols és necessari activar-ho. Us deixo dos enllaços que expliquen pas a pas com fer-ho:

1. MakeTechEasier: Original Anglès / Traducció Català
2. eHow: Original Anglès / Traducció Català

Android: En aquest sistema us oferim dues opcions, usant un programa per aquesta funció o bé una opció standard del sistema disponible des de la versió Froyo 2.2. Si el teniu disponible, jo segurament prefereria el standard d’Android (per no fer instal.lacions addicionals) sinó, ja teniu alternativa!
1. Opció standard Android (Froyo 2.2): seguiu aquest enllaç
2. Opció usant programa Barnacle Wifi Tether: seguir aquest enllaç

Vinga, ara qui necessiti ja sap com fer-ho! Esperem que us sigui útil i comproveu la vostra quota de connexió a Internet del mòbil per evitar sorpreses!

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: