T’agradaria crear l’arbre genealògic de la teva família? Prova MyHeritage!

Introducció: Aquest post ve donat per una petició que em van fer uns avis d’avui en dia (Joan i Dolors), acostumats a usar Internet, enviar e-mails, utilitar Skype…

Objectiu: Conèixer un programa que permeti la realització d’arbres genealògics. (No en coneixia cap, així que a fer una mica de recerca i compartir-ho!)

Descripció: Després d’unes quantes cerques per Internet, vaig arribar a la web de MyHeritage.com i vaig trobar dues propostes, segons com es vulgui usar-lo:

1. MyHeritage a Internet: Accedeix a aquest enllaç, i a partir d’aquí amb uns senzills passos et podràs donar d’alta, crear el teu arbre i fins i tot cercar persones de la teva família que puguin estar donades d’alta en aquest sistema.

2. MyHeritage al teu PC (FamilyTreeBuilder): Si prefereixes no fer-ho des del núvol (Internet) la mateixa web et permet descarregar-ne una versió per al teu PC des d’aquest enllaç. Al fer la descàrrega rebràs una versió standard, i si necessites més funcionalitats et podràs descarregar la versió premium. La mateixa web recomana començar pel standard i si més endavant necessites més opcions, sempre podràs actualitzar!

Altres opcions: No t’ha convençut cap d’aquestes opcions? Doncs des d’aquest enllaç a Softonic podràs trobar altres opcions de programes per crear arbres genalògics!

Anuncis

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: