Primer Aniversari del Bloc TICxTothom!!! Gràcies a Tots!

Introducció: Avui mateix estava pensant que havia de fer aproximadament 1 any que havia començat a escriure aquest bloc. He anat a buscar quin dia va ser la primera entrada i casualment era el mateix dia d’avui amb un any de diferència.

Felicitacions: Doncs, què caram, MOLTES FELICITATA al blog TICxTOTHOM !!! I sobretot a tots els que l’heu visitat o llegit alguna vegada!!!

Petit Resum:  La veritat és que aquest any ha passat molt ràpid, començant amb la intenció d’usar un tema que m’era familiar per aprendre sobre el tema dels blocs, tenir-ho com a punt d’entrada al món 2.0, …. En aquest apartat estic molt satisfet, doncs durant aquest any he pogut aprendre moltes coses noves i conèixer molta gent (la majoria virtualment) que m’ha permès entrar en aquest petit-gran món una miqueta més!!! Pel camí vàrem conèixer l’existència dels Premis Bloc Catalunya i la satisfacció d’assolir la final d’aquest concurs (veure enllaç) i assistir a la final on vaig poder conèixer la creadora del bloc guanyador, la @ultrasonica Anna Codina amb el seu gran bloc Betes i Clicks així com l’Àngel Nieva, el Jordi Serra, el JordiBonvehi i tants d’altres….

Pla de futur: Com heu pogut veure, últimament no he disposat de tant temps per afegir temes nous, i molt probablement l’activitat minvarà una miqueta ja que també estic considerant la possibilitat de crear o participar en un nou blog més específic. De totes maneres les vostres idees/demandes/suggerències són molt bones per al desenvolupament d’aquest bloc, així que endavant!

AGRAÏMENTS: Moltes gràcies a totes les persones que heu llegit, heu comentat temes sobre el bloc!!!

SI US PLAU, AFEGIU ELS VOSTRES COMENTARIS I OPONIONS A AQUESTA ENTRADA !!!

2 comments so far

  1. Domènec on

    Moltes felicitats!!!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: