Segueix les principals activitats esportives sense penjar-te de la Radio!

Introducció: L’estiu ja s’acaba i tornen la lliga, la champions, la fòrmula 1, el basquet… fa temps recordo veure gent pel carrer amb la radio enganxada a l’orella per estar al dia dels resultats. Tot això passa a l’història gràcies a diverses utilitats, per mi la millor Score Mobile que et permet seguir els resultats que tu vulguis en qualsevol moment, i rebre un avís en els equips o esports que marquis com a favorits!

Com s’aconsegueix: aquest software està pensat pels nous telèfons inteligents, però té una gran quantitat de versions per diferents dispositius (iPhone, Android, BlackBerry, Windows, iPad, BlackBerry PlayBook i fins i tot Kindle Fire). Així tan sols necessitem accedir a la botiga d’aplicacions del nostre dispositiu, cercar Score Mobile i instal.lar-lo.

Quins esports es poden seguir: en aquesta aplicació podem seguir les principals lligues europees i americanes de futbol i basquet, la fòrmula 1 i altres esports més “americans” com la Nascar, la NHL (beisbol),… hi ha força varietat. Des del meu punt de vista es podria fer una petita crítica per la manca d’esports força rellevants com el mundial de motociclisme, el mundial de WRC o algún altre, esperem que en properes versions ja hi apareguin.

Recomanació: Hi ha una funció molt interessant, es tracta dels avisos. Quan selecciones algún esport i veus els participants, pots afegir aquests als favorits (p.e. F.C.Barcelona). Doncs bé, 15 minuts abans del partit t’envia un missatge al mòbil avisant-te que començarà un partit i quan algun equip fa gol en aquell partit també. Així doncs, estàs al corrent de l’evolució dels partits sense haver d’estar pendent d’anar seguint que passa! Proveu-ho, us ho recomano! Fins i tot pots configurar quan vols que t’envii missatges (principi, final, gols,..)

(Veieu en l’imatge com apareix en l’equip una estrella al costat del nom de l’equip, clica sobre l’estrella i ja l’hauràs marcat com a preferit!)

Malhaurdament l’aplicació encara no apareix traduïda al català, potser amb el temps, encara que sembla difícil però és fàcil de gestionar!

… i per als més futboleros! En aquesta notícia del @diariaara fan referència a que Mediapro ha obert un canal a YouTube on es podran veure els resums de tots els partits de lliga, gols, entrevistes,… tan sols acabar el partit; així qui no vulgui esperar als resums esportius ja podrà accedir a tots aquests videos en format HD!

No comments yet

Deixa un comentari