El Blog TicXTothom Seleccionat Finalista Als Premis Blocs Catalunya 2011

Introducció: El passat 13 de Juliol us anunciàvem en aquesta entrada que el nostre bloc s’havia inscrit als premis blocs Catalunya 2011, doncs bé, el passat 16 de setembre STIC va anunciar que el bloc TicXTothom havia estat seleccionat entre els 3 finalistes als premis bloc en la categoria TIC de blocs personals!

Mini-Història: Aquest bloc va arrancar el Novembre de 2010 com una forma d’aprendre per al seu creador, amb la finalitat d’intentar extendre el màxim de coneixements sobre el món TIC per qualsevol tipus d’usuari d’una forma entretinguda, i estem molt satisfets haver assolit aquesta cita en el seu primer any. Volem donar especialment les gràcies a tots els que ens heu acompanyat en aquest camí, tant criticant per millorar, com suggerint nous temes, com amb els vostre vots, com simplement visitant-nos,… per col.laborar a fer créixer aquest espai entre tots!

La Final: ara un jurat especialista en blocs decidirà quin és el millor blog TIC personal en català del 2011 i és un honor presentar els altres 2 grans blocs que han arribat a aquesta final:

Betes i Clicks -> Un gran bloc sobre temàtiques diverses de les TIC molt educatiu

Blog d’Angel Nieva -> Un altre gran bloc sobre les TIC més centrat en aspectes professionals de les TIC

Per acabar només gràcies a tothom per la vostra col.laboració

1 comment so far

  1. […] El Bloc TicXTothom seleccionat finalista als Premis Blocs Catalunya 2011 ticxtothom.wordpress.com/2011/09/21/el-blog-ticxtothom-selec…  per nataliaoro fa 7 segons […]


Deixa un comentari