De què vols que parlem?

Alguns de vosaltres m’havia comentat la possibilitat de poder fer peticions sobre un tema.

Doncs bé, ara ja és possible i ben senzill! Tan sols heu de posar un comentari en aquesta pàgina i serà recollit per tractar-ho el més aviat possible!

Endavant amb les vostres propostes i fins aviat!

9 comments so far

  1. Albert on

    Bon dia,

    em podrieu dir com obrir documents .docx en un word 2003??

    Gràcies

  2. joanramonsola on

    Hola Albert,

    Hem aprofitat la teva consulta per posar aquesta entrada https://ticxtothom.wordpress.com/2011/01/14/com-obrir-documents-de-microsoft-office-200710-amb-una-versio-anterior-de-microsoft-office/ al blog on hi trobaràs el link per descarregar el paquet de compatibilitat d’office.

    Salutacions

  3. Albert on

    Bon dia,

    Voldria saber com instal·lar de forma gratuita un corrector català en el Microsoft Word starter 2010?

    Gràcies,

    Albert

  4. Albert on

    Gràcies,

    Albert

  5. Dolça on

    http://www.estoesdemasiadoparamicabeza.biz/.
    Jo he sentit que aquesta pàgina està molt bé pero, a mi em surten diferents “interfaces” y tinc que seleccionar una per que em deixi entrar y allà tinc que possar el meu compte pero nose com fer-me un. Us agreïria que em fesi-ho saber com podia registrarme. Gràcies

    • joanramonsola on

      Pel que sembla la pàgina està “caiguda” i sense funcionar des de fa un parell de mesos, no en tenia ni idaea. La info l’he tret de https://www.facebook.com/estoesdemasiadoparamicabeza pels comentaris de diversos usuaris.
      Anteriorment no et demanava res al accedir a la pàgina, per tant et recomano que no et registris en cap pàgina sense saber perque seran usades les teves dades.
      Salutacions!

    • joanramonsola on

      Per cert, si t’ha agradat el bloc, pots subscriure’t per correu electrònic a la barra lateral de la dreta, introduint el teu e-mail i rebràs un correu cada vegada que es publiqui algún tema nou!
      Gràcies per la teva visita i salutacions!

      • Dolça on

        D’acord. Moltes Gràcies


Deixa un comentari